Yeşilyurt çıkrık Mahallesinde 2.Geleneksel Güreş Şöleni

Belediye Başkanımız Halil Demirkol,Yeşilyurt çıkrık Mahallesinde yapılan 2.Geleneksel Güreş Şölenine katılım sağladılar..Ayrıca Belediye başkanımız Halil DEMİRKOL adına güreşen pehlivan başpehlivan olmuştur..
07 Eylül 2017, Perşembe

Güreşlere Sulusaray hakkımız çok yoğun ilgi göstermiştir.
Avrupa Şampiyonu Sulusaray İlçemizin gururu Bursa Büyükşehir Belediyesi Güreş Antrenörü Ahmet Gülhan'ın ve
Güreş Federasyonu Yağlı Güreşler Başkanı hemşerimiz Sulusaray ilçemiz Alanyurt Köyümüzden Fezayir Tatlıdil'in Güreşlere katılımları ve komiteye maddi katkıları ilçemizi ve bizleri onurlandırmıştır...
İşadamı Ahmet DEMiR Güreş ağası seçilmiştir..Başkan Demirkol Yaptığı açıklamada ;Tokat Çıkrık Karakucak güreşlerinde emeği geçen,
Güreş Kulüp Başkanı Seyrani Güneş, Mahalle Muhtarı Mahmut Sağır'a, Belediye Başkanı Kazım Misafir'e, Güreşe katılan tüm Pehlivan kardeşlerime, uzaktan ve yakından gelen tüm protokol ve misafirlere, birlik beraberlik için bir araya gelen çok sevdiğim yarısı akrabam gönüldaşım ikinci Evim çıkrık halkına çok teşekkür ediyorum...dedi.