Sulusaray Belediye Başkanı Halil Demirkol 'dan Sulusaray barajı açıklaması

25 Yıldır hayalini kurduğumuz Çiftçilerimize can simidi olacak olan Sulusaray Barajımızın yapılan Zemin Etüdleri, etüd raporları, Planlama çalışmalarından sonra Proje ihalesi ihale edilerek proje çalışmaları başlamıştır..
23 Ağustos 2017, Çarşamba

Sulusaray Barajımız proje çalışmalarını yerinde inceleyerek Proje çalışmalarını yürüten firma yetkilisi Salim ULUTAŞ'tan bilgi aldık.
25 Yıldır hayalini kurduğumuz Çiftçilerimize can simidi olacak olan Sulusaray Barajımızın yapılan Zemin Etüdleri, etüd raporları, Planlama çalışmalarından sonra Proje ihalesi ihale edilerek proje çalışmal...arı başlamıştır. inşallah yıl sonu itibariyle Projeler bitirilerek teslim edilecektir. Akabinde son aşama olarak ÇED raporları ihale hazırlıkları başlamış olup 25 yıllık özlemi bitirebilmek çiftçilerimizi sulanamayan 1 karış toprak kalmayacak şekilde bir SULUSARAY OVASI yapma hayalimiz gerçekleştirmek için 2018 yılı 6. Ay itibariyle Baraj İnşaatımızın Proğrama alınması için teklif edilecektir. Ve proğrama alınması için Vekillerimizle, Teşkilatımızla tüm gücümüzle gece gündüz çalışacağız. Hedefimiz 2018 yılı sonu veya en geç 2019 yılı itibariyle Barajımızın temelini atmaktır.
Halkımızın kazancı bizim kazancımızdır..