Malumseyid Tekkesi Derneğimizin Düzenlemiş olduğu 13.Katmer Şölenimiz

18 Haziran 2018, Pazartesi

Belediyemizin Ana Sponsorluğunda Malumseyid Tekkesi Derneğimizin Düzenlemiş olduğu 13.Katmer Şölenimizi yoğun ve Muhteşem katılımla gerçekleşti..Başkan DEMİRKOL yaptığı açıklamada;

Emeği geçen Başta Malumseyid Tekkesi Dernek Başkanımız Fatih Güvendik’e, Dernek Kurucu Başkanımız Rasim Yağar’a, İlçe Kaymakamımız Recep Koşal’a, Malumseyid Tekkesi Muhtarımız Abdullah Turgut’a, Sulusaray Festival Ağamız Ali Güçlü’ye, Recep Turgut Abimize, İlçe Başkanımız Bahattin Uygun’a, il Genel Meclis Üyelerimiz Hüseyin Atındı ve Necmettin Coruk’a, Malumseyid ve Sulusaray belediyemiz çalışanlarına ve tüm emek verenlere teşekkür ediyorum.
13.Katmer Ağası Seçilen Nihat Ülker ve Küçük ağamız Emre Solmaz’ı kutluyorum.
Katmer şölenine katılım Sağlayan Ak Parti Milletvekili Adayımız Av.Mustafa Aslan, Özlem Zengin’e, Tokat Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na, İl Başkan Yardımcımız Cahit Atasever’e, MHP Milletvekili Adayı Cahit Açıkkapı’ya, Yeşilyurt MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhsin Yılmaz, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mutlu Özügenç, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Saffet Güngör, Çevre ve Şehircilik Yapım Şube Müdürü Serkan Çetintaş ve tüm davete icabet eden misafirlerimize ve yoğun katılım sağlayan Tokat ve çevre köylerimizden gelen hemşerilerimize, gurbetten sılaya gelen hemşerimize ve tüm Malumseyidli hemşerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.dedi..