Amasya Yurtayder'den Başkan Demirkol'a ziyaret..

Belediye Başkanımız Halil Demirkol 'u Amasya Yurtayder,öğrencileri Ziyaret ettiler..Başkan Demirkol Yaptığı açıklamada ;
04 Ekim 2017, Çarşamba

Aynı kaderi paylaştığımız, biran geçmişime götüren, o yaşlardaki hayalimi gözlerimde canlandıran ve devletimin şefkatli kollarında olduğum devlet babamla gurur duyduğum, kanatları altında güven dolu yıllarımı hatırlatan ve beni onlara ROL MODEL olarak yetişmemde önce Allahıma sonra Devletime sonsuz şükür ve şükran borcumun bilinci ile hizmet etmeye çalıştığım ve bu kapsamda Tokat Çocuk Evleri Müdürümüz Duran Özlü ve 12 tane Kaderi paylaştığımız kardeşimizin hayata daha iyi hazırlanmaları, vatanına, devletine, bayrağına sevgi, bağlılık ve devletimize vefa, kendine özgüven, topluma faydalı bireyler olarak yetişme, insanları sevmek ve kariyer edinme gibi konularda daha iyi yetişmeleri anlamında ROL MODEL olarak bizleri ziyareti, kardeşlerimizle zarafet içinde sohbetimiz, kaplıcalarımızda misafir etmek ve Sebastapolis Antik Kentimizi ziyaret ederek beraber keyifli saatler geçirmenin lezzetini yaşadık. İyi ki varsınız kardeşlerim.dedi..